ΕΝΦΙΑ – ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩN



Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ανάρτησε έναν σαφή οδηγό για την άσκηση προσφυγών κατά των εκκαθαρστικών του ΕΝΦΙΑ

Οι οδηγίες απευθύνονται αποκλειστικά σε πρόσωπα που λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν δύνανται να οριίσουν δικηγόρο και αφορούν στις άμεσες νομικές ενέργειες που πρέπει να κάνουν προκειμένου να ασκήσουν εμπροθέσμως και παραδεκτώς, αφενός την "ενδικοφανή προσφυγή" κατά των εκκαθαρστικών του ΕΝΦΙΑ και αφετέρου να ζητήσουν από το δικαστήριο τον αυτεπάγγελτο διορισμό δικηγόρου στο πλαίσιο της διαδικασίας χορήγησης του ευεργετήματος της πενίας. 




Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών αναπτύσσεται τεράτστιο κίνημα "Δεν πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ" με αφορμή το νέο χαράτσι, ένα πλήθος συλλογικοτήτων συντονίζει τη δράση του με στόχο την ανάπτυξη δράσεων για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. 


Νομικοί, φοροτεχνικοί και οικονομολογοί τεκμηρίωσαν με την ανάλυσή τους ότι το νέο αυτό χαράτσι αποτελεί μέρος της γενικότερης επίθεσης ενάντια στο εισόδημα των εργασζόμενων, των μικρομεσαίων στρωμάτων, του πληθυσμού της υπαίθρου. Το κυρίαρχο σύνθημα είναι σαφές: "Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ τώρα! Δίκαιη φορολόγηση – Να πληρώσουν οι πλούσιοι". 




Δείτε επίσης  


ΕΝ.Φ.Ι.Α / ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

A.F.M. – Wer braucht eine Steuernummer in Griechenland

Rentner mit Wohnsitz im Ausland – Information des IKA-E.T.A.M.

Wie wurden im Antiken Griechenland Steuern erhoben? - Kurzer Exkurs